Powder brows door Denise

Over Denise

Denise is een uitzonderlijk getalenteerde permanente make-up (PMU) artiest, die haar vak met passie en precisie uitoefent. Met meer dan twee jaar ervaring in de PMU-industrie, heeft Denise zich snel ontwikkeld tot een gerespecteerde expert op dit gebied. Haar reis in de wereld van schoonheid en cosmetica begon echter lang voor haar carrière in permanente make-up. Denise heeft haar vaardigheden en kennis oorspronkelijk opgebouwd als professioneel make-up artiest bij MAC Cosmetics, waar ze een diepgaand begrip ontwikkelde van kleuren, vormen en de kunst van het accentueren van natuurlijke schoonheid.

Bij MAC Cosmetics werkte Denise nauw samen met klanten van diverse achtergronden, waardoor ze een rijke ervaring opdeed in het werken met verschillende huidtinten, gezichtsstructuren en persoonlijke stijlen. Deze ervaring heeft haar uitermate goed voorbereid op haar overstap naar de PMU-industrie, waar ze haar vaardigheden naar een hoger niveau tilde. Denise staat bekend om haar vermogen om te luisteren naar de wensen van haar cliënten en deze te vertalen naar prachtige, natuurlijk ogende permanente make-up.

Video Maria

Bij Holymary hanteren wij diverse niveaus op basis van recente ervaring. Maria beschikt over het niveau Creative Director Artist. 

Niveau: Elite artist

  • Zeer ervaren pmu artiest
  • 350-500 pmu wenkbrauw behandelingen
  • Met 2+ jaar ervaring op gebied van pmu
  • 100+ reviews

TARIEVEN POWDER BROWS MARIA

BehandelingPrijs
Powder Brows – nieuw€ 349,-
Touch up na 6-8 weken€ 75,-
Touch up binnen 1 jaar€ 150,-
Touch up na 1 jaar€ 200
Touch up na 2 jaar€ 250,-

Diensten

Gratis brochure powder ombre brows

Ben jij klaar voor deze spannende stap in je carrière? Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze uitgebreide opleiding!

Gelukt!
Wij sturen de brochure naar je e-mail.