fbpx

Powder Brows door DenisE

over Denise

Na verschillende studies geprobeerd te hebben aan onder andere de Haagse Hogeschool en Erasmus Universiteit, kwam Denise er al snel achter dat haar ware passie ligt in de beauty industrie. Ze was zelf al veel bezig met make-up, en besloot daarom een visagie opleiding te gaan volgen in 2017.

Vervolgens is zij begonnen bij MAC Cosmetics, waar zij eerst heeft gewerkt in Zoetermeer, en vervolgens in Rotterdam op de Lijnbaan. Dit is ook waar zij Maria heeft leren kennen.
Helaas moest zij na twee jaar weg bij MAC. Vervolgens is ze gaan werken bij een IT-bedrijf in de customer service. Al snel bleek dat zij hier haar creativiteit en passie niet in kwijt kon, dus besloot zij een cursus powderbrows te gaan doen bij Dutch Art Avenue.

Na eerst een tijd thuis gewerkt te hebben naast haar vaste baan, kwam zij in contact met Maria en kon zij aan de slag bij Holymary. Denise is hier nu sinds november fulltime aan het werk. Ook gaat ze bij Holymary make-up opdrachten aannemen en en workshops geven, waar zij haar creativiteit en klantgerichtheid volledig in kwijt kan!

Video Denise

Play Video

Bij Holymary hanteren wij diverse niveaus op basis van recente ervaring. Denise beschikt over de niveau Advanced Artist. 

NIVEAU: Pro

Portfolio

Tarieven POWDER BROWS

Behandeling
Prijs
Powder Brows – nieuw
€ 299,-
Touch up na 6 – 8 weken
€ 50,-
Touch up binnen 1 jaar
€ 150,-
Touch up na 1 jaar
€ 200,-
Touch up na 2 jaar
€ 250,-

REVIEWS

Prachtige Powder brows laten zetten door Denise! Professioneel ontvangen en uitgevoerd. Hartstikke blij mee!
Wilrise Hofman
Hele mooie salon bij binnenkomst. Voor het eerst powderbrows laten zetten bij Denise. Super tevreden!! Ze luistert naar je wensen en geeft goed advies , en ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat.
Esmee Stokman
Denise is super lief en spontaan. Ik voelde me echt op mijn gemak bij haar. De behandeling zelf heb ik ook goed ervaren.. ik viel zelfs in slaap.. in zo een rust was ik! Happy cliënt here!!
Joanne Gorre
Zo blij met het resultaat, Denise is een vakvrouw en ik zou iedereen aanraden om haar wenkbrauwen te doen bij Holymary
Tamara Hardenbol
Uiterst vriendelijk ontvangen, ook vooraf wordt er goed gekeken via fotos die je op moet sturen hoe ze de wenkbrauwen gaan tekenen. ik had er n heel goed gevoel bij . Dank Dames !!
Willeke Nederhof
Werd gelijk op mijn gemak gesteld en het resultaat mag er echt wezen. Ben er helemaal blij mee. Kijken met je mee naar vorm en wensen. Nogmaals Ben er heel blij mee!!
Nicole Medina
Werd gelijk op mijn gemak gesteld en het resultaat mag er echt wezen. Ben er helemaal blij mee. Kijken met je mee naar vorm en wensen. Nogmaals Ben er heel blij mee!!
Nicole Medina

Diensten

MIJN Collega's

Deze website gebruikt cookies. Door het verder gebruiken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.