Powder brows door:

Manou

Powder brows door:

Manou

2020
AANBIEDING

In de maand maart hebben wij bij Holymary een speciale aanbieding voor een powder brows behandeling door Manou. 

De actie loopt tot en met 31 maart 2021. Vol = Vol!

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten

Wat is powder brows?

Powder brows is een semi (pmu) permanente make-up wenkbrauwen techniek.  Powder Brows wordt ook ombre brows genoemd, dit omdat het een overloop effect heeft. Hierbij wordt de wenkbrauw van licht naar donker ingekleurd en krijgt het een zacht poeder effect.

Video Powder Brows

Play Video

Voordelen powder brows

TIJDBESPAREND

Je bespaart tijd met het aanbrengen van je make-up en het afhalen van de make-up.

Perfecte vorm

Ieder moment van de dag perfecte en natuurlijke wenkbrauwen.

Geen uitloop

Geen uitlopende make-up tijdens sporten, regen of sauna bezoeken.

langdurig effect

Powder Brows blijft 2 jaar zitten. En met een goede nazorg zelfs 3 jaar.

before & After

Bij Holymary werken wij alleen op afspraak. Deze kan je gemakkelijk via onze website maken via afspraak maken knop. De prijs is alleen geldig voor de eerste behandeling. Na de eerste behandeling kan je kiezen om een touch up behandeling te doen.

Bezoekadres:

Sint Janstraat 7
3011 SB Rotterdam

pmu-salon-holymary
Review: Manou

Eerste keer Powder Brow behandeling geboekt en ben heel erg happy met mijn nieuwe wenkbrauwen 😉 Dames gaan professioneel te werk en uitstekende service! Tot over 6 weken voor de touch up!

Chantal Helmink-Legand
Review: Manou

Ook bij de afspraak voor de touchup werd ik door Manou weer heel hartelijk ontvangen. Ze legt goed uit wat ze doet en waarom en creëert een gezellige en ontspannen sfeer.

Anne Marike Lokhorst
Review: Manou

Ik vond de afspraak zo goed gegaan, en ze werken zo professioneel en hebben veel geduld, uitleg is ook goed Ik ben tevreden hoe is alles gegaan Super bedankt

Anne Marike Lokhorst
Review: Manou

Super lieve dames, Manou zei goed wat ze ging doen. Ben echt mega blij met m'n nieuwe wenkbrauwen. Mooie zaak, schoon en hygiënisch! Echt een aanrader!

Denise Kenswil
Review: Manou

Heel erg tevreden met het nauwkeurige werk van Manou. Ze kijkt goed naar de vorm van de wenkbrauwen en zorgt dat de vorm goed aansluit bij je gezicht. Ze luistert goed naar je wensen (maar is wel eerlijk in haar advies) en is heel geduldig. Ik ben mega blij met het resultaat!

Peggy Tchai