Powder brows door:

Tammy

Powder brows door:

Tammy

2021
AANBIEDING

In de maand mei hebben wij bij Holymary een speciale aanbieding voor een powder brows behandeling door Tammy. Je krijgt 50 korting op alle afspraken in mei.

De actie loopt tot en met 31 mei  2021. Vol = Vol!

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten

Wat is powder brows?

Powder brows is een semi (pmu) permanente make-up wenkbrauwen techniek.  Powder Brows wordt ook ombre brows genoemd, dit omdat het een overloop effect heeft. Hierbij wordt de wenkbrauw van licht naar donker ingekleurd en krijgt het een zacht poeder effect.

Twijfel je nog of de behandeling bij jou mogelijk is? Vraag dan een gratis online consult aan.

Video Powder Brows

Play Video

Reviews Tammy

Review: Tammy
Heel erg blij met mijn wenkbrauwen van Tammy die ik voorheen nooit heb gehad! Ze weet waar ze het over heeft en stelt je gerust. Als je het gelijk in een keer goed wil laten doen, laat je wenkbrauwen gerust door Tammy behandelen. She’s amazing.
Pamela Sigarlaki
Review: Tammy
Enkele maanden geleden heb ik powder brows laten zetten door Tammy en ik ben hier nog steeds ontzettend blij mee! Tammy werkt professioneel, luisterende goed naar mijn wensen en dacht echt met mij mee. Wanneer het weer nodig is kom ik graag bij haar terug en kan haar daarom ook aan iedereen aanraden.
Stephanie Schagen
Review: Tammy
Powderbrows gedaan bij Tammy. Super lieve meid waar ik al snel een fijn gevoel bij had. Ook erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader!
LD
Review: Tammy
Vorige week heb ik bij Tammy powder brows gedaan. De precisie waarmee ze eerst de wenkbrauwen tekent is geweldig! Ze neemt haar tijd om alles zo nauwkeurig mogelijk te doen voor een perfect eindresultaat. Mijn wenkbrauwen zijn nu bijna geheeld en het nu al prachtig uit. Tot nu toe ben ik zeer tevreden!
Serena Wong-a-fa
Review: Tammy
Mijn wenkbrauwen bij Tammy gedaan voor powder brows, echt super mooi is het gedaan! Zo blij mee, precies hoe ik het wou. Zou iedereen aanraden om bij haar een afspraak in te plannen!
Macey Verboon

Voordelen powder brows

TIJDBESPAREND

Je bespaart tijd met het aanbrengen van je make-up en het afhalen van de make-up.

Perfecte vorm

Ieder moment van de dag perfecte en natuurlijke wenkbrauwen.

Geen uitloop

Geen uitlopende make-up tijdens sporten, regen of sauna bezoeken.

langdurig effect

Powder Brows blijft 1-2 jaar zitten. En met een goede nazorg zelfs 3 jaar.

Powder Brows voorbeelden

Bij Holymary werken wij alleen op afspraak. Deze kan je gemakkelijk via onze website maken via afspraak maken knop. De prijs is alleen geldig voor de eerste behandeling. Na de eerste behandeling kan je kiezen om een touch up behandeling te doen.

Bezoekadres:

Sint Janstraat 7
3011 SB Rotterdam

pmu-salon-holymary