holymary-pmu-artist2-min

Powder brows door:

MaRIA

vol = vol

POWDER BROWS DOOR MARIA

Powder Brows door Maria

Wil je voortaan opstaan met mooi gevormde en volle wenkbrauwen? Dan is de powder brows behandeling de perfecte oplossing!

Deze techniek is geschikt voor mensen die volledig een wenkbrauw willen reconstrueren of een kleine correctie of opvulling nodig hebben.

Review: Maria
Super blij met mijn powder brows! Maria heeft heel nauwkeurig mijn wenkbrauwen uitgetekend en een vorm gegeven die bij mijn gezicht past. Het resultaat is echt super, ik had het niet beter kunnen wensen. HolyMary is echt een aanrader!
Eva Soek
Review: Maria
Zo blij met mijn mooie strakke wenkbrauwen😍 Mary meet alles uit en zal er voor zorgen dat je wenkbrauwen altijd gelijk en straks in een mooi model zitten. Ik vond het voor dat ik begon erg spannend want het is toch in je gezicht maar het is prachtig.. Echt een aanrader!!!
Marloes Kwint
Review: Maria
Super lieve dame! Heeft verstand van wat ze doet en geeft persoonlijk advies. Een hele mooie en schone salon wat makkelijk te bereiken is met OV zowel auto. Zeker een aanrader !!
Hale Demirayak
Review: Maria
Ik vond het top, ze is heel lief, ze is geduldig, ze doet heel erg haar best, en wilt het beste voor je topp!
Linde Wattel
Review: Maria
Een lieve punctuele en proffessionele jongedame die haar werk waar maakt. De beautysalon is goed bereikbaar en er heerst binnen een heerlijke sfeer, mooie brows en even relaxen, dus 2 vliegen in 1 klap🌸 Mijn powderbrows zijn verbluffend mooi❤ Thank U @HolyMary❤ Dit is mijn vaste adresje voor mijn Brows geworden. Tot snel! Xxx Lauren Like
L. v. Gijs
Review: Maria
Tevreden! Maria werkt nauwkeurig en is denk ook een perfectionist. Ze luistert naar je wensen 🙂
Janice Ho

TIJDBESPAREND

Je bespaart tijd met het aanbrengen van je make-up en het afhalen van de make-up

Perfecte vorm

Ieder moment van de dag perfecte en natuurlijke wenkbrauwen.

Geen uitloop

Geen uitlopende make-up tijdens sporten, regen of sauna bezoeken.

langdurig effect

Powder Brows blijft 2 jaar zitten. En met een goede nazorg zelfs 3 jaar.

before & After

Bij Holymary werken wij alleen op afspraak. Deze kan je gemakkelijk via onze website maken via afspraak maken knop. De prijs is alleen geldig voor de eerste behandeling. Na de eerste behandeling kan je kiezen om een touch up behandeling te doen.

Bezoekadres:

Sint Janstraat 7
3011 SB Rotterdam

pmu-salon-holymary