fbpx
powder brows rotterdam

Powder brows Rotterdam

Ben je op zoek naar de beste powder brows salon in Rotterdam? De afgelopen jaren is permanent make-up steeds populairder geworden. In tegenstelling tot wenkbrauwen tatoeëren, is de PMU techniek semi-permanent. Het voordeel hiervan is dat je niet je hele leven vast zit aan dezelfde wenkbrauwvorm. Permanente make-up voor wenkbrauwen kent drie vormen: Powder brows, microblading en 3D microblading. Om te bepalen welke werkwijze het beste bij jou past, kijken wij naar je persoonlijke wensen en de huidige staat van je wenkbrauwen. 

Wij zijn gecertificeerd door:

Wat is Powder brows?

Bij Powder brows wordt de wenkbrauw ingeschaduwd. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Deze techniek wordt met een PMU apparaat toegepast. De pigmenten worden met een flinterdun naaldje in de lederhuid gepigmenteerd. Met deze machine kunnen wij een subtiel poedereffect creëren. Daarnaast ogen de wenkbrauwen natuurlijk en zacht doordat gebruik wordt gemaakt van de ombre effect techniek. Bij deze techniek beginnen de wenkbrauwen erg zacht en eindigen steeds donkerder naar het uiteinde toe. Het resultaat is semi-permanent, na ongeveer 1-2 jaar hebben je wenkbrauwen dan weer een opfris behandeling nodig. Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype.

In tegenstelling tot Microblading en 3D Microblading is Powder brows ook geschikt voor mensen met een zeer lage pijngrens. Doordat het wondvocht en de korstvorming minimaal zullen zijn kan je direct na de behandeling door met je dagelijkse bezigheden.

Voordelen van de behandeling

Hoe verloopt de Powder brows behandeling?

De Powder brows behandeling duurt gemiddeld 2 uur. Hieronder hebben wij het proces in 8 stappen beschreven.

Stap 1: We bekijken de huidige staat van je wenkbrauwen en bespreken met jou je wensen.
Stap 2: Samen kiezen wij de kleur die het beste bij jouw haar en huidskleur past.
Stap 3: Je huid rondom de wenkbrauwen wordt ontsmet.
Stap 4: Door middel van je gezichtsvorm tekenen we een tijdelijke opzet van je nieuwe wenkbrauwvorm.
Stap 5: We maken een analyse met de Phi brows fotoprogramma om te kijken of je wenkbrauwen symmetrisch zijn.
Stap 6: Je wenkbrauwen worden geëpileerd, waardoor ze beter bij je nieuwe vorm passen.
Stap 7: De Powder Brows behandeling begint.
Stap 8: Na 6 weken kom je terug voor een eventuele touch up behandeling.

Hoe wordt mijn nieuwe wenkbrauwvorm bepaald?

Elk gezicht is anders en daarmee ook de gezichtspunten. De gezichtspunten worden aan de hand van een speciaal liniaal berekend en uitgelijnd. Wanneer dit gedaan is, berekent het Phi brows fotoprogramma of de handmatige berekeningen symmetrisch zijn uitgevoerd. Hierna kun je zelf aangeven of je tevreden bent over de vorm.

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

De voor- en nazorg van de wenkbrauwen is bijna net zo belangrijk als de behandeling zelf. Zorg er dus voor dat je alle do’s en dont’s goed door hebt gelezen. 

Powder Brows rotterdam nazorg

Resultaten powder brows

Ervaring van klanten powder brows rotterdam

Super blij met mijn powder brows! Maria heeft heel nauwkeurig mijn wenkbrauwen uitgetekend en een vorm gegeven die bij mijn gezicht past. Het resultaat is echt super, ik had het niet beter kunnen wensen. HolyMary is echt een aanrader!
Eva Soek
Ook bij de afspraak voor de touchup werd ik door Manou weer heel hartelijk ontvangen. Ze legt goed uit wat ze doet en waarom en creëert een gezellige en ontspannen sfeer.
Anne Marike Lokhorst
Ik ben bij Maria terecht gekomen via een vriendin. Ik vond haar wenkbrauwen erg mooi dus ik waagde er ook op.. Eenmaal aangekomen, super vriendelijk. Daarna heeft ze goed verteld wat ze ging doen, enz.. Vriendelijk dame, maar vooral echt een topresultaat. Ben echt zo blij met mijn wenkbrauwen... Ik ben jou elke dag dankbaar.. Want ik word elke dag wakker met wenkbrauwen
Maryam Saleh
Ik ben super blij met mijn powderbrows!! Na jaren bij tekenen is dat nu niet meer nodig, dankzij Maria. Zij werkt erg nauwkeurig is vriendelijk en luistert goed naar je wensen. Ik dacht eerst dat het pijn zou doen maar zij stelde mij op mijn gemak en het deed helemaal geen pijn! Ik zal zeker terug komen wanneer het nodig is.
Ramona Ramkisoen
Als je op zoek bent naar de perfecte wenkbrauw (make-up doet ze overigens ook!) maar niet zeker weet hoe en wat je precies wilt. Ben je hier aan het juiste adres, Maria meet en berekent er op los zodat je de wenkbrauw overhoud die precies bij jouw gezicht hoort! Daarnaast neemt ze ruim de tijd voor je, géen lopende band werk, en (zeker ook belangrijk) heeft ze een goed gevoel voor humor, wat zorgt voor een hele fijne sfeer in de salon. Aanrader!
Gina Asprou
Ik ben enorm tevreden met de service van Maria. Aangezien zij een geweldige MUA is, durfde ik de stap aan. Ze heeft van onmogelijke wenkbrauwen iets fantastisch gemaakt. Het scheelt me zeker 10 minuten in de ochtend. Daarnaast was ze ook erg vriendelijk en is haar werkplek hygiënisch en netjes. Ik zou het iedereen aanraden om hier je wenkbrauwen te doen.
Lucija Pavkovic
Zo blij met mijn mooie strakke wenkbrauwen😍 Mary meet alles uit en zal er voor zorgen dat je wenkbrauwen altijd gelijk en straks in een mooi model zitten. Ik vond het voor dat ik begon erg spannend want het is toch in je gezicht maar het is prachtig.. Echt een aanrader!!!
Marloes Kwint
Super lieve dame! Heeft verstand van wat ze doet en geeft persoonlijk advies. Een hele mooie en schone salon wat makkelijk te bereiken is met OV zowel auto. Zeker een aanrader !!
Hale Demirayak
Ik vond het top, ze is heel lief, ze is geduldig, ze doet heel erg haar best, en wilt het beste voor je topp!
Linde Wattel
Een lieve punctuele en proffessionele jongedame die haar werk waar maakt. De beautysalon is goed bereikbaar en er heerst binnen een heerlijke sfeer, mooie brows en even relaxen, dus 2 vliegen in 1 klap🌸 Mijn powderbrows zijn verbluffend mooi❤ Thank U @HolyMary❤ Dit is mijn vaste adresje voor mijn Brows geworden. Tot snel! Xxx Lauren Like
L. v. Gijs
Tevreden! Maria werkt nauwkeurig en is denk ook een perfectionist. Ze luistert naar je wensen 🙂
Janice Ho

Veel gestelde vragen & antwoorden

Wij zullen je altijd een eerlijk advies geven of je huid geschikt is voor de behandeling.

 • Je moet 16 jaar en ouder zijn (tenzij je een schriftelijke goedkeuring van je ouders hebt gekregen).
 • Powder brows is geschikt voor alle soorten huidtypes.

Wij voeren de behandeling niet uit op:

 • Bij littekens minder dan een jaar oud
 • Zwangere vrouwen
 • Wanneer je de afgelopen drie maanden je wenkbrauwen hebt behandeld door middel van laser/PMU
 • Op een geïrriteerde huid (bijvoorbeeld: vreemde buldjes, zwellingen, donkere moedervlekken)
 • Als je onder invloed bent van alcohol of drugs
 • Als je binnen de 2 maanden een botox behandeling hebt ondergaan
 •  Als je bloedverdunners neemt

En ook bij de volgende aandoeningen:

 • Diabetes
 • Hemofilie
 • Tijdens chemotherapie
 • Chronische huidziekte zoals eczeem en psorias rondom de wenkbrauwen
 • Immuunstoornis
 • Hart- en vaatafwijkingen
 • Bij gebruik van roaccutane (anti-acne middel)
 • Allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet.

Weet je niet zeker of je allergisch bent? Dan kunnen wij altijd een test doen op een stukje huid achter je oor.

Heb je één van deze aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica? En wil je toch PMU? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts.

Wij gebruiken de Permablend pigmenten. De permablend pigmenten staan bekend om het feit dat ze op lange termijn niet uitlopen of verkleuren (in rood of blauw).

 

Vind je de kleur na de touch up nog niet donker genoeg?

Wij kunnen van te voren nooit garanderen dat je huid de kleur niet afstoot waardoor de behandeling niet het gewenste resultaat oplevert. Wij voeren de techniek uit zoals het hoort en als blijkt dat het pigment niet blijft zitten dan is er alsnog werk geleverd en ligt dit vaak aan de eigen huid.

Zijn je eigen haartjes erg licht van kleur, dan raden wij aan om de haartjes om de zoveel tijd te verven om te voorkomen dat er een lichte waas op de behandelde wenkbrauwen te zien is.

Nog steeds niet tevreden met het resultaat, dan bieden wij eenmalig een tweede touch up aan als coulante compensatie en mag je terug komen binnen 6 tot 8 weken voor een meer prijs van 40 euro. 

De meeste omschrijven de powder brows als niet een pijnlijke behandeling. Het is eerder een irritant gevoel. 

Wij zijn gevestigd in Rotterdam Centrum. Wij werken alleen op afspraak!

Sint Janstraat 7
3011 SB Rotterdam

Hoe duur is powder brows rotterdam?

Deze website gebruikt cookies. Door het verder gebruiken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.