fbpx

Powder Brows door Tammy

over Tammy

Tammy is een ervaren (s)pmu wenkbrauw artiest die op haar 17e jarige leeftijd begon als een wimperstylist. Dit deed ze naast haar full time baan als accountmanager / projectmanager bij een promotiebureau. Na haar kantoorbaan, besloot ze om haar droom na te jagen. Door de jaren heeft ze haarzelf op verschillende vlakken binnen de beauty branche ontwikkeld en is zo haar passie voor skincare en permanente make-up ontstaan. De klanten omschrijven haar als een geduldige luisteraar die met veel aandacht te werk gaat. Ze is perfectionistisch en heeft oog voor detail. Vanaf haar middelbare school kreeg ze van haar leraren al complimenten voor haar tekenvaardigheden. Inmiddels heeft ze van haar talent een full time baan kunnen maken. Tammy doet er alles aan om jouw vol tevredenheid de deur uit te sturen. Blije klanten geven haar een fantastisch gevoel en daar doet ze het uiteindelijk allemaal voor!

Video Tammy

Play Video

Bij Holymary hanteren wij diverse niveaus op basis van recente ervaring. Tammy beschikt over het niveau Master Artist. 

NIVEAU: Master ARTIST

Portfolio

Tarieven POWDER BROWS TAMMY

Behandeling
Prijs
Powder Brows – nieuw
€ 349,-
Touch up na 6 – 8 weken
€ 50,-
Touch up binnen 1 jaar
€ 100,-
Touch up na 1 jaar
€ 150,-
Touch up na 2 jaar
€ 200,-

REVIEWS

Wederom zeer goed geholpen. Tammy is zeer deskundig en een perfectionist
Marianne Bogers
Dankjewel Tammy you are the best. Perfecte kleurcombinatie en prachtige wenkbrauwen!
Valerie Verlouw
Top! Was mijn 1e keer pmu,maar is me zo goed bevallen..nemen echt de tijd van begin tot eind. Ik was best zenuwachtig maar door de professionaliteit en sfeer heb ik het als relaxed ervaren. Over 6 weken terug voor de touch up. En iedereen die het tot nu toe gezien heeft zeggen allemaal hoe mooi het eruit ziet. Ben zeer tevreden 🙂
Leanne Doey
Tammy is een professionele perfectioniste, bovendien is ze heel geduldig. Dank je wel voor de strakke wenkbrauwen, ze zijn helemaal naar wens!
Marion van Ballegooy
Tammy is echt geweldig! Heeft mijn wenkbrauwen echt mooi gemaakt en de kleur is zooo perfect! Ik krijg er heel veel complimenten mee. Ik raad het iedereen aan.
Dea Dorcas
Na al een heel goed eerste resultaat, voor touch up geweest. Heel erg tevreden met de professionele maar gezellige afspraken bij Holy Mary! Het zijn toppers
Conchita de Leeuw
Super fijn geholpen door tammy, Super blij met mijn wenkbrauwen
Serona Van Drimmelen
Tammy was erg vriendelijk, legde alles goed uit en heeft m’n wenkbrauwen mooi en netjes gedaan met de powder brows techniek.
Soeraja Bosari
Heel vriendelijk ontvangen. Mooie zaak. En!!! Hele mooie wenkbrauwen 😍 ontzettend tevreden.
Magna Ansjeliena
Prachtige salon en Tammy was super aardig en ze vertelde netjes wat er ging gebeuren vooraf. Superblij met het resultaat!
Diluna Roeleveld

Diensten

MIJN Collega's

Deze website gebruikt cookies. Door het verder gebruiken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.