fbpx

Online afspraak maken

Selecteer een optie om verder te gaan

Heb je al eerder pmu wenkbrauwen laten zetten ergens anders?

Dit is mijn eerste keer (s)pmu

Ik heb eerder (s)pmu laten doen bij een andere salon.

Wij zijn gecertificeerd door:
ggd-logo

Eerder een afspraak maken

Bij een lange wachttijd is het mogelijk om in het opmerkingenveld aan te geven dat je eerder geholpen wilt worden. Wij zullen contact met je opnemen wanneer er een annulering plaatsvindt.

Verschil tussen Maria en Denise

Wij hanteren verschillende tarieven op basis van recente ervaring en aantal uitgevoerde behandelingen. Hierover kan je hier meer over lezen. 

Aanbetaling

Voor het maken van een afspraak rekenen wij een aanbetaling van 25%. Deze wordt verrekend met het totale bedrag na je behandeling. Meer informatie hierover kan je vinden op onze algemene voorwaarden pagina. Wil je liever het bedrag overmaken? Neem dan contact met ons op via info@holymary.nl

Adresgegevens

Sint-Janstraat 7
3011 SB Rotterdam
Nederland

Bereikbaarheid

Onze beauty studio is gevestigd in Rotterdam. Deze is centraal gelegen nabij de winkelstraat van Rotterdam centrum. Hierdoor zijn wij makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan is er voldoende (betaalde) parkeermogelijkheid voor de deur.

Touch up afspraak

Na de eerste afspraak is het mogelijk om een nieuwe afspraak te maken voor een touch behandeling. Deze vindt plaats binnen 6-8 weken na de eerste behandeling. De afspraak kunt u gemakkelijk aan de balie maken na uw behandeling. Heeft u toch geen afspraak kunnen maken, dan kunt u met ons contact opnemen via info@holymary.nl of 06-15403083. 

Wil je een afspraak maken voor een jaarlijkse opfrisbehandeling, dan kan je ook de bovenstaande contactgegevens gebruiken.

Deze website gebruikt cookies. Door het verder gebruiken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.