01
Powder Brows

Meer informatie

02
Microblading

Meer informatie

03
3D Microblading

Meer informatie

Heb je al eerder al permanente make-up laten zetten? Laat dat ons weten voordat je een afspraak maakt.  Wij ontvangen graag een recente afbeelding of een video van je wenkbrauwen, deze kun je doorsturen via Whatsapp of naar onze e-mail. 

Afspraak formulier

Wij zijn gecertificeerd door:
phibrows logo
ggd-logo

Eerder een afspraak maken

Momenteel is de wachttijd ongeveer één maand. Wil je eerder een afspraak maken? Geef dan bij het opmerkingen veld aan dat je eerder beschikbaar bent. Wij zullen contact met je opnemen wanneer er een annulering plaats vindt.

Adresgegevens

Sint-Janstraat 7
3011 SB Rotterdam
Nederland

Bereikbaarheid

Onze beauty studio is gevestigd in Rotterdam. Deze is centraal gelegen nabij de winkelstraat van Rotterdam centrum. Hierdoor zijn wij makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Beslis je met de auto te komen, dan is er voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden voor de deur. 

  • Metrostation: Oostplein - 1 minuut loopafstand
  • Tram 21 & 24: Tramhalte Burg. Van Walsumweg - 3 minuten loopafstand
  • Trainstation: Blaak - +/- 10 minuten loopafstand

Touch up afspraak

Na de eerste afspraak is het mogelijk om een nieuwe afspraak te maken voor een touch behandeling. Deze vindt plaats na 6-8 weken. Deze kunt u gemakkelijk aan de balie maken. Heeft u toch geen afspraak kunnen maken, dan kunt u met ons contact opnemen via info@holymary.nl of 06-15403083. 

Wil je een afspraak maken voor jaarlijkse opfrisbehandeling, dan kan je ook de bovenstaande contactgegevens gebruiken.