3D Microblading specialist in Rotterdam

De afgelopen jaren is permanent make-up steeds populairder geworden. In tegenstelling van wenkbrauwen tatoeëren is de pmu techniek semi permanent.  Het voordeel hiervan is dat je niet je hele leven vast zit aan de zelfde wenkbrauwvorm. Permanente make-up voor wenkbrauwen kent drie vormen: 3D microblading, powder brows en microblading. Om te bepalen welke werkwijze het beste bij jou past, kijken wij naar je persoonlijke wensen en de huidige staat van je wenkbrauwen.

Wij zijn gecertificeerd door:

Wat is 3D Microblading?

Bij microblading wordt er met behulp van een speciale handtool ultra dunne lijntjes gecreëerd. Deze lijntjes worden gevuld met de pigmentkleur die bij jouw haar en huidskleur passen. Door deze techniek zijn de echte en neppe haartjes niet van elkaar te onderscheiden. Deze methode wordt ook wel hairstroke techniek genoemd. Met deze techniek kun je alle kanten op. Van strakke nette wenkbrauwen naar weelderige en volle brows. Ook is deze techniek ideaal voor mensen die een subtiele correctie willen. Bijvoorbeeld kleine plekjes die opgevuld moeten worden zonder dat het er gemaakt uitziet. 

Voordelen van de 3D Microblading behandeling

Microblading kan in sommige gevallen prachtige resultaten opleveren, maar is jammer genoeg niet voor iedereen de juiste keuze. Vandaar adviseren wij onze klanten om te kiezen voor de vernieuwde techniek van powder brows. Ontdek de verschillen tussen deze twee behandelingen in onze meest recente blogpost.

 • Microblading blijft 1-3 jaar zitten
 • Ieder moment van de dag perfecte en natuurlijke wenkbrauwen
 • Geen uitgelopen make-up tijdens het sporten, regen of sauna bezoek
 • Het geeft een sprekende blik
 • Geen tot maximaal 1 touch up nodig
 • Je bespaart tijd met het aanbrengen en verwijderen van je make-up
 • Het kan imperfecties camoufleren. Zoals kale plekken of wanneer je veel haar hebt verloren
 • Het is in de meeste gevallen geschikt voor mensen die allergisch zijn voor cosmetica producten
 • Voor mensen die chemotherapie of alopecia hebben gehad en weinig of geen wenkbrauw haartjes meer hebben

Hoe verloopt de Microblading behandeling?

De 3D Microblading behandeling duurt gemiddeld 60 minuten. Hieronder hebben wij het proces in 8 stappen beschreven.

 • Stap 1: We bekijken de huidige staat van je wenkbrauwen en bespreken met jou je wensen.
 • Stap 2: Samen kiezen wij de kleur die het beste bij jouw haar en huidskleur past.
 • Stap 3: Je huid rondom de wenkbrauwen wordt ontsmet.
 • Stap 4: Door middel van je gezichtsvorm tekenen wij een tijdelijke opzet van je nieuwe wenkbrauwvorm.
 • Stap 5: We maken een analyse met de Phi brows fotoprogramma om te kijken of je wenkbrauwen symmetrisch zijn.
 • Stap 6: Je wenkbrauwen worden geëpileerd, waardoor ze beter in je nieuwe vorm passen.
 • Stap 7: De powder brows behandeling begint.
 • Stap 8: Na 6 weken kom je terug voor een eventuele touch up behandeling.

Hoe wordt mijn nieuwe wenkbrauwvorm bepaald?

Elk gezicht is anders en daarmee ook de gezichtspunten. De gezichtspunten worden aan de hand van een speciaal liniaal berekend en uitgelijnd. Wanneer dit gedaan is, berekent het Phi brows fotoprogramma of de handmatige berekeningen symmetrisch zijn uitgevoerd. Hierna kun je zelf aangeven of je tevreden bent over de vorm.

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?​

De voor- en nazorg van de wenkbrauwen is bijna net zo belangrijk als de behandeling zelf. Zorg er dus voor dat je alle do’s en dont’s goed na hebt gelezen.

 • 24 uur voor de behandeling:
  Geen cafeïne, alcohol, drugs, aspirine of andere bloedverdunnende medicijnen innemen. Dit omdat het de bloedsomloop beïnvloed en je tijdens de behandeling heviger zal bloeden. Het gevolg hiervan zou kunnen zijn dat het pigment slechter kan worden opgenemen in de huid.

 • Tot 1 week voor de behandeling
  Voor de behandeling mag je de wenkbrauwen nog verven.

 • 2 weken voor de behandeling
  De huid niet overmatig blootstellen aan de zon/zonnebank. Daarnaast mogen er geen peelings worden gebruikt op het gezicht.

3D Microblading nazorg

 • Direct na de behandeling:
  De eerste paar uur na de behandeling zal er wat wondvocht ontstaan. Dit mag je na een half uur en daarna ieder uur met een vochtig watje wegvegen. Dit is belangrijk zodat er op die manier zo weinig mogelijk korstvorming ontstaat. De wenkbrauwen kunnen breder en donkerder lijken dan het uiteindelijke resultaat. Raak de wenkbrauwen zo min mogelijk aan met je vingers!

 • 1 t/m 10 dagen na de behandeling
  Vermijdt de eerste 48 uur contact met water, en het liefst de hele week zo droog mogelijk houden. Tijdens het douchen de wenkbrauwen niet nat maken. Je mag geen gebruik maken van de sauna of zwembad en je mag je wenkbrauwen niet rechtstreeks blootstellen aan de directe zon. Voorzichtig met sporten; het zweet kan de pigmentatie aantasten. Daarnaast mag er geen make-up aangebracht worden op de wenkbrauwen. Ten slotte, mag je absoluut niet aan de korstjes krabben, of de korstjes lostrekken. De korstjes moeten er op een natuurlijke manier zelf vanaf vallen.

 • 2 weken na de behandeling
  De korstjes zijn er voor het grootste gedeelte af. Het pigment zal er veel lichter onder vandaan komen. Dit hoort bij het proces. Het pigment zal binnen 5 weken weer wat donkerder kleuren. Nadat de korstjes er vanzelf af zijn gevallen mag je de wenkbrauwen heel dun insmeren met de door ons meegegeven zalf. Je mag geen crèmes met fruitzuren en vitamine A gebruiken op de gepigmenteerde plaats.

 • 6-8 weken na de behandeling (touch up)
  Het is tijd voor de perfectie behandeling. De plekjes die tijdens de genezing toch af zijn gegaan vullen we dan nog een keer op. De nazorg procedure moet opnieuw gevolgd worden. Deze zal sneller genezen dan na de eerste behandeling.

De voor- en nazorg van de wenkbrauwen is bijna net zo belangrijk als de behandeling zelf. Zorg er dus voor dat je alle do’s en dont’s goed na hebt gelezen.

tip: Wil je zo lang mogelijk genieten van je nieuwe wenkbrauwen? Smeer ze dan altijd met een factor 50 in voordat je gaat zonnen. Ook raden wij tot 6 maanden na de benadeling aan om geen gebruik te maken van chemische peelings.

Ervaring van onze klanten

Super blij met mijn powder brows! Maria heeft heel nauwkeurig mijn wenkbrauwen uitgetekend en een vorm gegeven die bij mijn gezicht past. Het resultaat is echt super, ik had het niet beter kunnen wensen. HolyMary is echt een aanrader!
Ook bij de afspraak voor de touchup werd ik door Manou weer heel hartelijk ontvangen. Ze legt goed uit wat ze doet en waarom en creëert een gezellige en ontspannen sfeer.
Ik ben bij Maria terecht gekomen via een vriendin. Ik vond haar wenkbrauwen erg mooi dus ik waagde er ook op.. Eenmaal aangekomen, super vriendelijk. Daarna heeft ze goed verteld wat ze ging doen, enz.. Vriendelijk dame, maar vooral echt een topresultaat. Ben echt zo blij met mijn wenkbrauwen... Ik ben jou elke dag dankbaar.. Want ik word elke dag wakker met wenkbrauwen
Ik ben super blij met mijn powderbrows!! Na jaren bij tekenen is dat nu niet meer nodig, dankzij Maria. Zij werkt erg nauwkeurig is vriendelijk en luistert goed naar je wensen. Ik dacht eerst dat het pijn zou doen maar zij stelde mij op mijn gemak en het deed helemaal geen pijn! Ik zal zeker terug komen wanneer het nodig is.
Als je op zoek bent naar de perfecte wenkbrauw (make-up doet ze overigens ook!) maar niet zeker weet hoe en wat je precies wilt. Ben je hier aan het juiste adres, Maria meet en berekent er op los zodat je de wenkbrauw overhoud die precies bij jouw gezicht hoort! Daarnaast neemt ze ruim de tijd voor je, géen lopende band werk, en (zeker ook belangrijk) heeft ze een goed gevoel voor humor, wat zorgt voor een hele fijne sfeer in de salon. Aanrader!
Ik ben enorm tevreden met de service van Maria. Aangezien zij een geweldige MUA is, durfde ik de stap aan. Ze heeft van onmogelijke wenkbrauwen iets fantastisch gemaakt. Het scheelt me zeker 10 minuten in de ochtend. Daarnaast was ze ook erg vriendelijk en is haar werkplek hygiënisch en netjes. Ik zou het iedereen aanraden om hier je wenkbrauwen te doen.
Zo blij met mijn mooie strakke wenkbrauwen😍 Mary meet alles uit en zal er voor zorgen dat je wenkbrauwen altijd gelijk en straks in een mooi model zitten. Ik vond het voor dat ik begon erg spannend want het is toch in je gezicht maar het is prachtig.. Echt een aanrader!!!
Super lieve dame! Heeft verstand van wat ze doet en geeft persoonlijk advies. Een hele mooie en schone salon wat makkelijk te bereiken is met OV zowel auto. Zeker een aanrader !!
Ik vond het top, ze is heel lief, ze is geduldig, ze doet heel erg haar best, en wilt het beste voor je topp!
Een lieve punctuele en proffessionele jongedame die haar werk waar maakt. De beautysalon is goed bereikbaar en er heerst binnen een heerlijke sfeer, mooie brows en even relaxen, dus 2 vliegen in 1 klap🌸 Mijn powderbrows zijn verbluffend mooi❤ Thank U @HolyMary❤ Dit is mijn vaste adresje voor mijn Brows geworden. Tot snel! Xxx Lauren Like
Tevreden! Maria werkt nauwkeurig en is denk ook een perfectionist. Ze luistert naar je wensen :)

Veel gestelde vragen & antwoorden

 • Is 3d microblading geschikt voor mij?

  Wij zullen je altijd een eerlijk advies geven of je huid geschikt is voor de behandeling.

  • Je moet 16 jaar en ouder zijn (tenzij je een schriftelijke goedkeuring van je ouders hebt gekregen).
  • Uit ons ervaring is gebleken dat microblading meest geschikt is voor mensen met droog tot normale huidtype. Voor wat vettige huid raden wij meestal powder brows behandeling aan.

  Wij voeren de behandeling niet uit op:

  • Bij littekens minder dan een jaar oud.
  • Zwangere vrouwen.
  • Wanneer je de afgelopen drie maanden je wenkbrauwen hebt behandeld door middel van laser/PMU.
  • Op een geïrriteerde huid (bijvoorbeeld: vreemde buldjes, zwellingen, donkere moedervlekken).
  • Als je onder invloed bent van alcohol of drugs.
  • Als je binnen de 2 maanden een botox behandeling hebt ondergaan.
  • Als je bloedverdunners neemt

  En ook bij de volgende aandoeningen:

  • Diabetes
  • Hemofilie
  • Tijdens chemotherapie
  • Chronische huidziekte zoals eczeem en psorias
  • Immuunstoornis
  • Hart- en vaatafwijkingen
  • Bij gebruik van roaccutane (anti-acne middel)
  • Allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet.

  Weet je niet zeker of je allergisch bent? Dan kunnen wij altijd een test doen op een stukje huid achter je oor.

  Heb je één van deze aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica? En wil je toch PMU? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts.

 • Welke kleur pigmenenten gebruiken jullie?

  Wij gebruiken de perma blend pigmenten. De perma blend pigmenten staan bekend om het feit dat ze op lange termijn niet uitlopen of verkleuren (in rood of blauw). Ook zijn deze pigmenten door de GGD gecontroleerd.

 • Wat als ik niet tevreden ben met het resultaat omdat ik de kleur te licht vind?

  Vind je de kleur na de touch up nog niet donker genoeg?

  Wij kunnen van te voren nooit garanderen dat je huid de kleur niet afstoot waardoor de behandeling niet het gewenste resultaat oplevert. Wij voeren de techniek uit zoals het hoort en als blijkt dat het pigment niet blijft zitten dan is er alsnog werk geleverd en ligt dit vaak aan de eigen huid.

  Zijn je eigen haartjes erg licht van kleur, dan raden wij aan om de haartjes om de zoveel tijd te verven om te voorkomen dat er een lichte waas op de behandelde wenkbrauwen te zien is.

 • Is 3d microblading pijnlijk?

  De meeste omschrijven de powder brows als niet een pijnlijke behandeling. Het is eerder een irritant gevoel.

 • Waar zijn jullie gevestigd?

  Wij zijn gevestigd in Rotterdam.
  Wij werken alleen op afspraak!

  Sint Janstraat 7
  3011 SB Rotterdam

Afspraak maken

Gratis brochure powder ombre brows

Ben jij klaar voor deze spannende stap in je carrière? Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze uitgebreide opleiding!

Gelukt!
Wij sturen de brochure naar je e-mail.