Powder brows door Maria

Over Maria

Maria is de trotste eigenaresse van Holymary. Vanaf jongs af aan ligt haar hart bij alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Tijdens haar mode opleiding werden er zo nu en dan mode shows georganiseerd waar zij de make-up verzorgde met heel veel enthousiasme. Zo kwam ze erachter dat make-up toch echt hetgeen is waar haar grootste passie ligt. 

Na haar all round visagie opleiding ging zij aan de slag bij Mac Cosmetics. Mensen een metamorphose én een fijn gevoel geven over zichzelf is waar ze het allemaal voor doet. Na het plaatsen van verschillende makeup looks en tutorials op social media kanalen zoals Instagram en Youtube kreeg ze de mogelijkheid om samen te werken met grote merken zoals Charlotte Tilbury, Morphe en Pixi. Ook werd ze door influencer DNA benoemd in de top 30 beauty influencers van Nederland.

Het meest favoriete onderdeel van maquilleren vind Maria de wenkbrauwen. “Je kunt de mooiste, meest perfecte makeup dragen, maar als je wenkbrauwen niet goed zitten heeft het geen zin.”
Het duurde daarom ook niet lang voordat Maria semi permanente make-up voor de wenkbrauwen ontdekte en besloot om zich hier volledig op te richten.
Intussen heeft Maria een mooi team van talentvolle pmu artiesten om zich heen verzameld die dezelfde visie over beauty en wenkbrauwen met elkaar delen.

Video Maria

Bij Holymary hanteren wij diverse niveaus op basis van recente ervaring. Maria beschikt over het niveau Creative Director Artist. 

Niveau: Master artist

  • Zeer ervaren pmu artiest
  • 650+ pmu wenkbrauw behandelingen
  • Met 5+ jaar ervaring op gebied van pmu
  • Trainer Powder Brows
  • 250+ reviews

TARIEVEN POWDER BROWS MARIA

BehandelingPrijs
Powder Brows – nieuw€ 450,-
Touch up na 6-8 weken€ 75,-
Touch up binnen 1 jaar€ 150,-
Touch up na 1 jaar€ 200
Touch up na 2 jaar€ 250,-

Diensten

Gratis brochure powder ombre brows

Ben jij klaar voor deze spannende stap in je carrière? Vraag de brochure aan voor meer informatie over onze uitgebreide opleiding!

Gelukt!
Wij sturen de brochure naar je e-mail.