fbpx

Powder Brows door MarIA

over Maria

Maria is de trotste eigenaresse van Holymary. Vanaf jongs af aan ligt haar hart bij alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Tijdens haar mode opleiding werden er zo nu en dan mode shows georganiseerd waar zij de make-up verzorgde met heel veel enthousiasme. Zo kwam ze erachter dat make-up toch echt hetgeen is waar haar grootste passie ligt. 

Na haar all round visagie opleiding ging zij aan de slag bij Mac Cosmetics. Mensen een metamorphose én een fijn gevoel geven over zichzelf is waar ze het allemaal voor doet. Na het plaatsen van verschillende makeup looks en tutorials op social media kanalen zoals Instagram en Youtube kreeg ze de mogelijkheid om samen te werken met grote merken zoals Charlotte Tilbury, Morphe en Pixi. Ook werd ze door influencer DNA benoemd in de top 30 beauty influencers van Nederland.

Het meest favoriete onderdeel van maquilleren vind Maria de wenkbrauwen. “Je kunt de mooiste, meest perfecte makeup dragen, maar als je wenkbrauwen niet goed zitten heeft het geen zin.”
Het duurde daarom ook niet lang voordat Maria semi permanente make-up voor de wenkbrauwen ontdekte en besloot om zich hier volledig op te richten.
Intussen heeft Maria een mooi team van talentvolle pmu artiesten om zich heen verzameld die dezelfde visie over beauty en wenkbrauwen met elkaar delen.

Video MARIA

Play Video

Bij Holymary hanteren wij diverse niveaus op basis van recente ervaring. Maria beschikt over het niveau Creative Director Artist. 

NIVEAU: Master ARTIST

Portfolio

Tarieven POWDER BROWS MARIA

Behandeling
Prijs
Powder Brows – nieuw
€ 379,-
Touch up na 6 – 8 weken
€ 50,-
Touch up binnen 1 jaar
€ 150,-
Touch up na 1 jaar
€ 200,-
Touch up na 2 jaar
€ 250,-

REVIEWS

Ik kan Holymary 10000% aanraden! Super schone en mooie salon en onwijs lieve dames. Maria is een hele lieve, vriendelijke dame die heel vakkundig is. Je bent bij haar letterlijk in goede handen. Het was voor mij ruim een uur heen en een uur terug rijden met de auto, maar dat is het meer dan waard. Ik krijg in mijn omgeving dagelijks complimenten dat mijn wenkbrauwen zo mooi zijn. Als je twijfelt naar welke salon je moet gaan voor powder brows, ga naar Holymary! Je zult daar echt geen spijt van hebben.
Samantha Bagmeijer
Ik had hele dunne “ Pamela Anderson jaren ‘90” boogjes als wenkbrauwen. Maria heeft heel subtiel mijn wenkbrauwen een moderne uitstraling gegeven maar wel die goed past bij mijn leeftijd. Niet te jeugdig. Gewoon precies goed. Maria heeft me goed uitgelegd wat ik kon verwachten en was heel geduldig met aftekenen en om mijn nieuwe wenkies naar mijn wens te krijgen. De pijn viel enorm mee. De korstjes gingen er goed af zonder lege plekjes achter te laten. Ik kijk uit naar de touch up.
Angela Water
Na veel onderzoek vooraf heb ik gekozen voor Holy Mary. Dit was de juiste keuze. Mooie schone zaak met professionele dames. Maria heeft mijn wenkbrauwen gedaan. Vooraf heeft ze alles heel goed uitgelegd en laten zien wat bij mijn gezicht past. De behandeling deed absoluut geen pijn. Ik lag erg relaxed, voelde mij in goede handen bij Maria en de achtergrond muziek was heerlijk (je ligt er tenslotte toch een tijd, dus een relaxed muziekje is dan erg fijn 😉). Het eindresultaat mag er zijn, mijn wenkbrauwen zijn erg mooi en ik hoef er niets meer aan te doen. Ik kan voorlopig voorruit met mijn wenkbrauwen, maar zodra t weer nodig is, ga ik zeker weer terug naar Holy Mary! Maria, bedankt 🙏
Nathalie Groen
Kwam voor ombré brow werd door Mary geholpen. Wat een professionele,lieve, gezellige vrouw. Ook de salon is netjes en open maar je voelt je erg op je gemak. Ben ook super blij met mijn wenkbrauwen
Lina Lim
Maria is een hele lieve vrouw waar je van op aan kunt dat je met mooie wenkbrauwen de deur uit gaat. Naast dat ze erg professioneel is kan ze ook gezellig babbelen en werken tegelijk waardoor de uurtjes voorbij vliegen.
Paula Van Der Wardt
Vandaag door Maria prachtige wenkbrauwen gekregen. Zo blij mee! Ze passen echt perfect bij mijn gezicht. Ik kan alleen maar vol lof over Maria's vakkundigheid zijn. Daarnaast is ze ook nog eens erg aardig en was het het ritje naar Rotterdam meer dan waard. Dank je wel Maria, wat ga ik van mijn mooie wenkbrauwen genieten!
Astrid Claasz Coockson
Super mooie wenkbrauwen. Maria neemt de tijd en zorgt ervoor dat alles naar wens is. Ik heb weinig onderhoud aan mijn wenkbrauwen en krijg veel complimenten. Zeer professioneel en klantvriendelijk
Balqiis ama Omar
Ik heb vorige week (11 november 2020) mijn wenkbrauwen laten behandelen door Maria. Bij binnenkomst voelde ik me gelijk op mijn gemak. Zij heeft samen met mij de vorm en kleur van mijn ombre powder brows bepaald. Nadat ze alles zorgvuldig had afgemeten en met mij had afgestemd, is ze met de bijna pijnloze behandeling begonnen. Ik ben nu een week verder en zo blij met mijn nieuwe wenkbrauwen! Zo blij dat ik dit door Maria heb laten doen, zij is echt een topper en heeft zeker kennis van zaken! Heel erg bedankt Maria, je hebt er een vaste klant bij! 🤗 Groetjes, Kavita
Kavita Mahabali-Somai
Ik heb 6 dagen geleden me wenkbrauwen hier laten doen. Ik zat heel lang te twijfelen of ik het wou, maar ik heb het uiteindelijk toch gedaan! 2,5 uur in de trein gezeten, maar het was goed te bereiken. Ik was zo bang dat het fout zou gaan of de vorm verkeerd, maar Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat. En het is zo’n mooie en fijne salon en een hele lieve meid.
Danouk Manders
Ik heb powder brows veel voorbij zien komen op social media en na het checken van diverse salons, sprong Holymary qua resultaat op de foto's er direct uit. Dat heeft mij doen besluiten om bij Maria langs te gaan. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Alles is heel professioneel en Maria neemt de tijd voor je om jou uiteindelijk met een glimlach de salon uit te zien gaan.
Nicole van Hulst

AANBIEDINGEN

Momenteel zijn er geen beschikbare acties voor een behandeling bij Tammy.

Diensten

MIJN Collega's

Deze website gebruikt cookies. Door het verder gebruiken van deze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.