01
Powder Brows

Meer informatie

02
Microblading

Meer informatie

03
3D Microblading

Meer informatie

Permanente make-up (pmu) eyeliner

Als je van make-up houdt, dan mag een mooie eyeliner hier niet aan ontbreken. Het zetten van een eyeliner is een vaardigheid waar je best wel lang voor moet oefenen. Als je eenmaal de techniek onder de knie hebt mag jij je kunst tegen het einde van de dag weer weghalen.

Hier hebben wij de perfecte oplossing voor: (semi) permanente make-up eyeliner! Naast een langdurig effect van 1-5 jaar biedt deze behandeling meerdere mogelijkheden, vandaar ook geschikt voor iedereen. Dit bespaart je niet alleen een hoop tijd, maar zorgt er ook voor dat je elke dag weer de perfecte eyeliner hebt. 

Snel zoeken

Wat is permanente make-up (pmu) eyeliner?

Het zetten van een pmu eyeliner is te vergelijken met het zetten van een eyeliner tattoo. Echter, zijn er drie grote verschillen tussen beide behandelingen. Het eerste grote verschil is dat de semi permanente make-up eyeliner in verloop van jaren verdwijnt en niet voor altijd blijft, zoals bij een tattoo. Daarnaast wordt bij permanente make-up eyeliner gewerkt met speciale inkt, hierdoor vervaagd de kleur geleidelijk en verkleurd het niet rood of blauw zoals bij een traditionele tattoo. Het derde verschil bij semi permanente eyeliner is dat de behandeling minder pijnlijker en schadelijk is voor je huid. Dit omdat met een fijnere en kortere naald, ook wel machinaal nanonaald genoemd, wordt gewerkt. 

Een complete semi permanente eyeliner behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. 

 

Verschillende mogelijkheden pmu eyeliner

De meest gestelde vraag die wij over permanent eyeliner krijgen is: “welke techniek is het mooiste”? Dit is een lastige vraag om te beantwoorden, omdat niet iedereen hetzelfde effect mooi vindt. Daarnaast moet het ook goed passen bij je gezicht, omdat het je gezichtsexpressie versterkt. Op dit moment bieden wij 2 verschillende behandeling aan. Hoewel deze behandelingen erg op elkaar lijken zijn er toch een aantal duidelijke verschillen.

infralash behandeling

Infralash eyeliner

Bij Infralash eyeliner wordt een heel subtiel lijntje gezet tussen je wimperhaartjes. De eyeliner blijft dus tussen de haartjes waardoor een natuurlijke en sprekende oogopslag wordt gecreëerd. Hierdoor ziet je mascara er mooi en vol uit doordat de mascara opgevuld wordt, en krijgen je wimpers meer volume. De infralash eyeliner is zowel boven als onder te plaatsen. Infralash eyeliner is voor iedereen geschikt! Heb je weinig wimpers of kleine ogen? Dan is infralash een uitkomst!

Graphic eyeliner / permanente eyeliner met wing

De Graphic eyelines is een zeer strakke eyeliner. De vorm van eyeliners wordt meestal aangeraden voor jeugdige huidtypes. Een graphic eyeliner gekozen door jonge dames die t zat zijn met een kwastje in de weer te gaan. Dit is een combi van een infralash tussen de wimperhaartjes en een eyeliner boven de haarlijn met wing. Ook deze vorm van eyelines is geschikt om de oogopslag te liften.

Twijfel je tussen verschillende behandelingen en wil je hier advies over krijgen? Neem dan contact met ons via de gratis online consult formulier. Wij zullen altijd proberen binnen 48 uur contact met je op te nemen!

Verschillende mogelijkheden pmu eyeliner

Hoewel permanente make-up eyeliner in de meeste gevallen mogelijk is. Zijn er een aantal bijzondere situaties wanneer dit wordt afgeraden: 

Voor permanent make-up eyeliner behandeling

Zodra je een keuze hebt kunnen maken voor welke behandeling je gaat, of ons hebt geraadpleegd voor een gratis online consult, kun je via onze website een afspraak inplannen

Voor de behandeling sturen wij je uitgebreide voorzorg matregelen die je dient door te nemen. 

Houd er rekening mee dat indien je lenzen draagt je ze voor, tijdens en 24 uur na de behandeling niet mag dragen. De reden hiervoor is dat je ogen gevoelig kunnen worden en lichtjes op kunnen zwellen. Dit duurt maximaal 24 uur.

Ten slotte vragen we je om zonder oog make-up naar je behandeling te komen. De reden hiervoor is dat we de huid zo rustig mogelijk willen behandelen, het moeten verwijderen van oog make-up net voor de behandeling kan ervoor zorgen dat de huid onrustiger is. 

Hoe werkt permanente make-up eyeliner?

We beginnen met het samen bespreken van de mogelijkheden, waarna de eyeliner getekend zal worden. Ben je tevreden met de getekende eyenliner, dan starten we de behandeling. Met de Dermamedical lll kan met precisie de eyeliner worden gezet. Deze machine werkt zo fijn dat je minder pijn zult ervaren en een kortere herstelperiode hebt, waardoor het resultaat nog mooier zal zijn. Het pigment kan in de weken na de behandeling tot 40% lichter worden waardoor je een prachtig resultaat krijgt.

Wat kan ik na de behandeling van pmu eyeliner verwachten?

– Dag 1 tot en met dag 7 –

– Na ongeveer 5 tot 7 dagen –

 

De eventuele touch up behandeling dient plaats te vinden na 4 tot 6 weken en maximaal 3 maanden.

 

 

 

Wil je op langer termijn het mooiste resultaten behouden na je behandeling. Dan hebben wij nog 3 handige tips voor je:

permanente eyeliner

Permanente eyeliner stijl en kleur

De kleuren die wij adviseren zijn bruin en zwart. Zwart betekent niet direct dat het er hard en donker uitziet, denk maar aan je zwarte mascara bijvoorbeeld. Wij raden het volgende aan maar kijken altijd samen met de klant naar de mooiste opties : 

Gebruik je nooit mascara en/of is je huid wat licht van teint en je haar blond of lichtbruin, dan zal een bruine infralash je bijvoorbeeld heel mooi en natuurlijk staan.

Ben je wat donkerder, dan zal een bruinteint in het niet vallen. Zwart zal je dan geweldig staan!

De kleuren zoals blauw, groen en violet zijn wat gewaagd. Denk er goed over na, want make up stylen veranderen erg snel en permanente make up zit voor meerdere jaren.

Wij adviseren altijd voor een natuurlijke look te gaan en wil je een heerlijke feestelijke look, maak het geheel dan af met je favoriete oogschaduw. Zo kun je er nooit spijt van krijgen en sta je iedere dag op met een prachtige oogopslag!

Voordelen pmu eyeliner

Nadelen permanente make-up eyeliner

In de loop van de tijd kan je make-up smaak veranderen. Hier houden we rekening mee tijdens de behandeling en zullen je altijd bijpassend advies geven.

Permanente make-up eyeliner ervaringen

De hoeveelheid pijn hangt een groot gedeelte af van je eigen pijngrens. Over het algemeen ervaren klanten de pijn als goed te doen, dit omdat het een redelijke korte behandeling is.

Daarnaast kan er tijdens de behandeling een ELMA verdovingscreme gebruikt worden. Deze dien je zelf bij je huisarts aan te vragen. Hierdoor wordt de behandeling vaak als een kriebelend gevoel ervaren.

Een factor waar vaak weinig over verteld wordt is de menstruatieperiode, dan is de pijngrens bij vrouwen namelijk over het algemeen lager dan normaal. Wij adviseren daarom voor of na de menstruatieperiode de afspraak in het plannen.

Hoelang gaat een permanente make-up eyeliner mee?

Hoelang een pmu eyeliner mee gaat is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je huidtype en hoe je omgaat met de nazorg. Over het algemeen zeggen wij dat het 1-5 jaar mee gaat.

Wij raden onze klanten altijd aan om één keer per jaar terug te komen voor een touch up behandeling. De intensiteit van het pigment van de eyeliner begint bij de meeste klanten na een jaar lichtjes te vervagen.  

Voorbeelden permanente make-up eyeliner

Permanente make-up en botox

Heb je eerder botox laten zetten of ben je van plan om dit te doen? Dat is gewoon mogelijk in combinatie met een pmu eyeliner behandeling. Houd er wel rekening dat er tussen de behandelingen 6 weken moet zitten. Wij raden altijd aan om eerst botox te zetten en daarna een permanente make-up behandeling. 

Is permanente eyeliner behandeling pijnlijk?

De behandeling klinkt enger dan het in werkelijkheid is. De pijn zal als goed te doen ervaren worden. De behandeling wordt met de beste apparatuur en precisie uitgevoerd en natuurlijk door gediplomeerde experts.

Daarnaast mag je tijdens de behandeling een verdovingscrème meenemen van de huisarts. Dit zal de behandeling nog aangenamer maken.

Over het algemeen zeggen klanten achteraf dat de pijn ontzettend meeviel.


Waarom kiezen voor Holymary?

Holymary Permante make up is jouw geheim om er altijd geweldig uit te zien!

Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwste technieken. Met onze topproducten en de beste apparatuur, ben jij verzekerd van een prachtige, natuurlijke en krachtige uitstraling!

Is het mogelijk een touch up behandeling door jullie uit te laten voeren, wanneer ik mijn eerste behandeling ergens anders heb laten zetten?

Dat is zeker mogelijk. We zouden zelfs de vorm voor jou aan kunnen passen indien je daar niet tevreden over bent. Tijdens het intakegesprek kunnen we dit samen bekijken en bespreken.

Wat kost een semi permanente eyeliner?

Behandeling door:

Anica